گروه علوم تجربی قروه -زارعی

گروه علوم تجربی قروه -زارعی

علوم تجربی پایه هفتم و هشتم و نهم
گروه علوم تجربی قروه -زارعی

گروه علوم تجربی قروه -زارعی

علوم تجربی پایه هفتم و هشتم و نهم

علمی - پزشکی

گاهی پای سکسکه هم در میان است   
دکتر صابری با تاکید بر اینکه باید سکسه ها را تا حدی جدی گرفت گفت:معمولا سکته مغزی پر سر و صدا و همراه با اختلالات در بلعیدن، حرکت صورت، زبان، درد، ناراحتی های وسیع در اندام ها است، اما سکسکه هم می تواند تا حدی نشانی از سکته مغزی باشد.

سکسکه معمولا در بصل النخاع  عروق کوچکی را درگیر می کند و ممکن است یک مقدار بی حسی در حرکت صورت را همراه داشته باشد.

این متخصص مغز و اعصاب اضافه کرد: کاهش خونرسانی به جمجمه سکسکه را که یک اسپاسم عضلانی است به دنبال دارد.
=============================================================================================================================

سیرابی منبع غنی پروتئین، کلسیم و روی


مصرف سیرابی جهت جلوگیری از ریزش مو و ابتلا به سرطان موثر است.
در مقایسه با گوشت، پروتئین آن بیشتر  است همچنین آمینواسیدهای ضروری بدن با خوردن سیرابی تأمین می‌شود.
ای مصرف 100 گرم سیرابی 8 درصد نیاز بدن به کلسیم را رفع می‌کند، همچنین مصرف این میزان سیرابی حاوی 7 گرم پروتئین و 4 گرم چربی است.
آهن سیرابی همچون گوشت قرمز برای رفع کم‌خونی مناسب است و هر 100 گرم سیرابی 5 میلی‌گرم آهن دارد همچنین سلنیوم موجود در سیرابی آنتی‌اکسیدان مناسبی برای بدن دارد که سبب جلوگیری از ابتلاء به سرطان می‌شود.
وی با تأکید بر اینکه در صورت افزایش کلسترول در بدن گرفتگی عروق ایجاد می‌شود، گفت: کلسترول موجود در سیرابی به دلیل اینکه چربی پایینی دارد مثل گوشت قرمز خطر‌آفرین نیست و می‌توان گفت کلسترول سیرابی از گوشت گاو و گوسفند و مرغ کمتر است.
عنصر روی موجود در سیرابی نیز سبب بلندی قد، پرپشتی مو شده و مانع ریزش موی سر می‌شود و در واقع 100 گرم سیرابی 11 درصد نیاز روزانه بدن را به روی تأمین می‌کند. این مسئله برای تولید اسپرم، افزایش حس چشایی، بویایی و تقویت سیستم ایمنی بدن حائز اهمیت است.
سیرابی همچنین حاوی انواع ویتامین‌ها شامل ویتامین B1، B2، B6،B12 بوده و ویتامین A آن نیز زیاد است. بنابر این خوردن آن برای افراد و حفظ سلامتی حائز اهمیت است البته باید توجه کرد که سیرابی را باید قبل از پخت به خوبی بشوییم و از نظر بهداشتی نسبت به تمیزی آن مطمئن شویم.
‌ 100 گرم سیرابی 130 کالری دارد و نسبت به آجیل و قند کالری آن کمتر بوده بنابر این مصرف آن مناسب است.
خوردن این پرزها در صورتی که به خوبی شسته شده باشند، مشکلی ندارد فقط افراد باید توجه داشته باشند که برای مصرف سیرابی بهتر است آن را با آب لیمو سرو کنند تا جذب آهن آن افزایش یابد.

============================================================

شخصیت هایی که در گلبول های خون پنهان هستند

گروه خونی A معمولا افرادی خوش‌بین و نیرومند هستند و استعداد آنها در محاسبات بی‌نظیر است، معمولا دچار عصبانیت و رفتار‌های خشن نمی‌شوند و آرامش خود را حفظ می‌کنند

گروه خونی B غیرقابل پیش‌بینی هستند، پشتکار و اراده قوی آنها کاملا به اثبات رسیده است.

گروه خونی AB محتاط اند و رفتار‌های محافظه‌کارانه دارند، گروهی هستند که منطق آنها مثال زدنی است

در آخر گروه خونی O که انسان‌های مهربان و بخشنده هستند و البته بسیار اجتماعی و سیاستمدار که مثبت اندیش هستند و افسوس گذشته را نمی‌خورند

ر‍ژیم غذایی گروه خونی خود را رعایت کنید

اگر بخواهیم خلاصه‌ای از تفاوت‌های گروههای خونی را عنوان کنیم باید بگوئیم به عنوان مثال :

افرادی که گروه خونی A دارند سیستم ایمنی و دستگاه گوارش آنها به دلیل مصرف بیشتر گیاهان ضعیف‌تر است و در هضم پروتئین‌های حیوانی دچار مشکل می‌شوند. اینها گروهی هستند که بیشتر مستعد ابتلا به سرطان معده و روده بزرگ هستند.

این گروه بیشتر گیاهخوارند چرا که در هضم گوشت و شیر مشکل دارند به همین دلیل پزشکان توصیه می‌کنند که این افراد گوشت و شیر را کمتر مصرف کنند و در مقابل بیشتر از سبزی و غلات استفاده کنند. همچنین در برخی از منابع توصیه می‌شود سبزیجات به غیر از بادمجان و میوه‌هایی به غیر از موز و طالبی مصرف کنند و در مصرف گوشت قرمز، پنیر و نان گندم احتیاط کنند.

گروه بعدی افرادی هستند که گروه خونی آنها B است. این افراد میزان سازگاری آنها با هر نوع آب و هوا بالا است و بطور‌کلی از سیستم ایمنی، عصبی و فیزیکی خوبی برخوردارند. این گروه بیشتر در معرض ابتلا به بیماری‌های خود‌ایمنی هستند و در برابر بیماری‌های ویروسی بسیار ضعیف‌اند. اما در مقابل دستگاه گوارش آنها تقریبا با هر ماده غذایی سازگار است و به راحتی می‌توانند از لبنیات استفاده کنند و بهتر است از غذاهای دریایی استفاده کنند.

گروه خونی O هم قدیمی‌ترین و رایج‌ترین گروه خونی است که بدنشان با گوشت سازگار است. معده این افراد اسید و تمام آنزیم‌های لازم برای هضم پروتئین‌های حیوانی را به اندازه کافی تولید می‌کند. این افراد از سیستم ایمنی قوی و متابولیسم خوب برخوردارند به همین دلیل بیشتر به بیماریهای خود‌ایمنی مبتلا می‌شوند و میزان ابتلا به آلرژی نیز به همین علت در آنها بالاتر است.

در آخر گروه خونی AB که ترکیبی از 3 گروه خونی است دستگاه گوارششان به نسبت ضعیف‌تر از دارندگان گروه خونی O است و به راحتی نمی‌توانند پروتئین‌های حیوانی را هضم کنند زیرا مقدار اسید معده آنها کاهش یافته و به قدر نیاز آنزیم ترشح نمی‌کنند. ناگفته نماند که این ویژگی‌ها عمومیت ندارد

===================================================================================================

باورهای درست و غلط درباره پروتئین سویا

 

    در سال ۱۹۶۰ میلادی مطالعات دانشمندان حاکی از آن بود که پروتین سویا می‌تواند جایگزین مناسب گوشت برای گیاه خواران باشد.

به گزارش سلامت نیوز به نقل از سلامانه، تحقیقات بیشتر در مورد سویا منجر به بروز نگرانی‌هایی در میان محققان شد و این که ایروفلاون های موجود در این ماده خوراکی باعث بروز سرطان پروستات و سرطان سینه می‌شود. این در حالی است که هیچ کدام از مطالعات کلینیکی محدود انجام شده در انسان هم اثرات تحریکی ایزوفلاون ها بر رشد تومور یا افزایش تکثیر سلول‌ها را گزارش نکرده‌اند.

ابهامات دیگر در مورد این ماده خوراکی از این قرارند:

استدلال برخی محققان بر این است که ایزوفلاون سویا منجر به مهار فعالیت تیروئید و ایجاد گواتر و سایر اختلالات تیروئید می‌شود. مطالعات بیشتر ادعا کرده‌اند که سویا می‌تواند کم کاری تیروئید را وخیم تر کند. مشکل دیگر این است که یک رژیم غذایی گیاه خواران، متشکل از ۳۰ گرم سویا در روز منجر به افزایش خطر ۳ برابری ابتلا به کم کاری تیروئید می‌شود. بنابراین کسانی که در حال حاضر دارای کم کاری تیروئید هستند، تا ۴ ساعت بعد از مصرف داروهای تیروئید باید از مصرف محصولات حاوی سویا پرهیز کنند. ضمن این که مصرف این محصولات در این افراد باید در حد اعتدال باشد.

علاوه بر این مصرف محصولات پردازش شده سویا مانند مکمل، قرص، پودر و … بدون در نظر گرفتن عملکرد تیروئید کار غلطی است چون استروژن بالای موجود در سویا منجر به افزایش حجم سینه‌ها در مردان می‌شود. ضمن این که بر روی چرخه عملکرد تخمدان‌ها نیز تأثیر منفی می‌گذارد. بررسی‌ها نشان می‌دهند مصرف بیش از ۱۰۰ میلی گرم سویا در روز منجر به کاهش عملکرد تخمدان‌ها می‌شود.

پروتئین سویا از ابتلا به بیماری‌های قلبی جلوگیری می‌کند. از طرف دیگر، با خوردن سویا به جای گوشت، میزان چربی اشباع دریافتی خود را کم می‌کنید.

.